THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Αποκριά… Χαρείτε την αποκριά!

Λόγω αποκριάς θα σας φτιάξω το κέφι, με μερικά ανέκδοτα:



Πάει ένα ζευγάρι στο ζωολογικό κήπο, και εκείνη την στιγμή ήταν σε ερωτική πράξη ένα ζευγάρι πιθήκων. «Αχ, κοίτα, λέει στον άντρα της, και ρωτάει το φύλακα, πόσο κρατάει η ερωτική τους πράξη?» «Μισή ώρα, λέει, ο φύλακας.» «Ακούς Αντωνάκη?» λέει στον άντρα της. Εκείνος δε μιλάει και συνεχίζει τη βόλτα του. Πέφτουν στο κλουβί με τους ελέφαντες, και ξαναρωτάει η γυναίκα τον φύλακα. « Πόσο κρατάει η ερωτική πράξη στους ελέφαντες?» «Οι ελέφαντες κρατάνε περισσότερο, λέει ο φύλακας, μία ώρα τουλάχιστον.» «Ακούς Αντωνάκη?» λέει πάλι στον άντρα της. Εκείνος πάλι δε μιλάει και συνεχίζει. Βρίσκονται μπροστά στα ελάφια και ξαναρωτάει η γυναίκα τον φύλακα, πόσο κρατάει η ερωτική πράξη σ αυτά τα ζώα. «Τα ελάφια είναι εξευγενισμένα, λέει ο φύλακας, κρατάει μόνο 3 με 4 λεπτά.» «Ακούς Γεωργία?» λέει ο άντρας. « Ναι το ακούω Αντωνάκη, του λέει η γυναίκα του, αλλά ταυτόχρονα βλέπω και τα κέρατα του!»





Πάει ένα ζευγάρι σε ένα Ιχθυοπωλείο για να αγοράσουν ψάρια. Ρωτάει ο άντρας τον ψαρά: «Είναι φρέσκια η Τσιπούρα?» «Ολοζώντανη, λέει ο ψαράς, μιλάει.» «Ρε, λέει ο άντρας, και η γυναίκα μου είναι ολοζώντανη και μιλάει αλλά δεν είναι φρέσκια!»


Πηγαίνουν δυο φίλοι για ψάρεμα. Ο ένας κάθεται από την μια όχθη κι ο άλλος από την άλλη. Ο ένας μόνο πιάνει ψάρια όμως, κι ο άλλος τίποτα. Την άλλη μέρα πηγαίνουν πάλι, και αυτή τη φορά αλλάξανε μεριά, αυτός που δεν έπιανε τίποτα πήγε από εκεί που έπιανε ο άλλος χθες. Πάλι δεν έπιασε τίποτα αυτός και έπιανε πάλι ο άλλος. Έσκασε δεν άντεξε και τον ρωτάει. «Μα πως γίνετε να πιάνεις μόνο εσύ ψάρια?» « Α, λέει ο άλλος, κάθε πρωί κοιτάω από πού κοιτάει το πουλί μου. Αν κοιτάει αριστερά πάω από την αριστερή πλευρά της όχθης, αν κοιτάει δεξιά πάω από την δεξιά μεριά της.» «Κι αν είναι όρθιο το πουλί σου που πας?» ρωτάει ο άλλος. «Πλάκα μου κάνεις? λέει ο άλλος, όταν είναι όρθιο θα πάω για ψάρεμα?» Καλή Αποκριά, καλά να περάσετε!

0 θεικα σφαλματα: