THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Σήμερα μαγειρεύω εγώ! Ελάτε να φάμε!!......


Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι. Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες. Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου. Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά. Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το. Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκευος. Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές. Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσημο του ψοτόπουλου. Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία. Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα . Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα . 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας ην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί. Την επόμενη μέρα , πάρτε ένα άλκα σέλτζερ. Πηγαίνετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το μ#^&*&^λο που δημιουργήσατε στην κουζινα.

(Από μια φίλη στο Pathfinder)

0 θεικα σφαλματα: