THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Άντρες...Γυναίκες...Γάμος. Αγάπη?

Οι γυναίκες μεγαλώνουν πιστεύοντας ότι οι άντρες είναι η λύση. Όχι αγάπη μου, δεν ήταν καν κάποιο από τα προβλήματα. Ο άντρας είναι ένα πλάσμα με δύο πόδια και οχτώ χέρια. Κατάλαβες? Γιατί ζητάς να δει το βάθος σε μια γυναίκα? Το μόνο βάθος που βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες είναι στο ντεκολτέ τους. Για σκεφτείτε ότι ο άντρας δημιουργήθηκε στο τέλος της εβδομάδας, όταν ο Θεός είχε πια κουραστεί! Βέβαια κι οι γυναίκες δεν είναι καλύτερες. Οι γυναίκες είναι μοναδικά πλάσματα. Έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν από την εμπειρία των άλλων. Είναι επίσης αξιοσημείωτες για την εμφανή απροθυμία τους να το κάνουν. Οι γυναίκες προτιμούν τα άκρα. Είναι είτε χειρότερες είτε καλύτερες από τον άντρα. Κάθε γυναίκα έχει τα ελαττώματά της, και συχνά είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που έχει. Το πρόβλημα με τις γυναίκες που δεν έχουν ελαττώματα, είναι ότι μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα έχουν μερικές ενοχλητικές αρετές. Και οι δύο λοιπόν βλέπουν το γάμο με άλλο μάτι. Ο γάμος για τον άντρα είναι το τίμημα που πληρώνει για το σεξ, και σεξ είναι το τίμημα που πληρώνει η γυναίκα για το γάμο. Ο μήνας του μέλιτος τελειώνει, όταν αυτή αρχίζει να αναρωτιέται τι απέγινε ο άντρας που παντρεύτηκε, κι αυτός, τι έγινε το κορίτσι που δεν παντρεύτηκε. Και η ΑΓΑΠΗ? Η αγάπη δεν είναι μόνο συναίσθημα, είναι και τέχνη. Σπαταλάμε το χρόνο μας ψάχνοντας το τέλειο υποκείμενο της αγάπης, αντί να χτίζουμε την τέλεια αγάπη. Αγάπη σημαίνει ότι ποτέ δε θα χρειαστεί να πεις συγνώμη. Είμαι σε άλλο κόσμο ε? Πω πω χάλια. Εδώ μιλάμε για γάμο, σύζυγο δηλαδή. Κάποιον που σου συμπαραστέκεται σε όλα τα προβλήματα, που δεν θα είχες αν παρέμενες ελεύθερη. Κι' όμως υπάρχει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου. Να βρείτε χρόνο να βγαίνετε δύο φορές την εβδομάδα. Αυτός την Τρίτη κι εσύ την Παρασκευή. Κάτι για όλες τις γυναίκες: Οι καλύτεροι προετοιμασμένοι για γάμο άντρες αγάπη μου, είναι εκείνοι που έχουν τρυπήσει τ' αυτιά τους. Έχουν νιώσει πόνο και έχουν αγοράσει κοσμήματα. Κάτι για όλους τους άντρες: Ο γάμος είναι ένα πάρε δώσε. Είναι καλύτερο να δίνεις παρά να τα παίρνει μόνη της.

4 θεικα σφαλματα:

Ángel de la Vida είπε...

Επίκαιρο θεματάκι τώρα που παίζεται και στο θέατρο ο 'Caveman' που μιλάει για τη διαφορετικότητα αντρών και γυναικών και μάλιστα το συστήνουν πολλοί Σύμβουλοι Γάμου.. Τελικό συμπέρασμα, μπορούμε να συνυπάρχουμε αν κατανοήσουμε τον διαφορετικό τρόπο έκφρασης και δεν παρεξηγούμαστε, αλλά και γενικά αν δείχνει κατανόηση ο ένας τον άλλον. Αλίμονο, γιατί, αν αρχίσουν να παίζονται παιχνίδια σε μια σχέση. Άντε μετά να τη σώσεις!

Pitbullina είπε...

Καλά, ε, άψογες οι τελευταίες 2 ατάκες, πολύ εύστοχες και επίκαιρες.

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την τοποθέτηση σου και (αν και ανύπαντρη) με βρίσκεις σύμφωνη σε όσα λες.

@Angel de la muerte: Το 'παιχνίδι' δε τελειώνει ποτέ.. Δε λέω να διατηρηθούν οι ίδιοι κανόνες με το dating, αλλά ειδικά στις μέρες μας, δε πάυει να υπάρχει η ανάγκη να υπερασπίζεσαι, ή μάλλον να κερδίζεις, τον άλλο σε καθημερινή βάση. Ειδικά μ'αυτό το ___μημένο midlife crisis πήραν όλοι θάρρος και ψάχνουν πιπινάκια στα 45 τους. Οπότε, δεν δένεις το γάϊδαρο με το που λες 'I do' απεναντίας..

First... είπε...

Έτσι είναι pitbullina μου! Διάβασε και το Δύσκολη η δουλειά της γυναίκας και τότε θα δεις αν πεις το 'i do'. Ειδικά γι αυτό το midlife crisis μην εκφραστώ. Την είδαν γ....κουλες. Για να τους δουν οι γκόμενες πως ξυπνάναι το πρωί!

Pitbullina είπε...

Το λέει και το yahoo (http://news.yahoo.com/s/livescience/20080205/sc_livescience/marriageitsonlygoingtogetworse;_ylt=AieD9Z.7B7i1RnTnyCsPdcis0NUE)

Τα πράγματα χειροτερεύουν, φίλη μου...

Px