THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Καθ-ηγητής,-ήτρια: =Δάσκαλος,=..και μη χειρότερα..!!


Όταν λέμε, Δάσκαλος-Δασκάλα, τι εννοούμε? Όταν λέμε Καθηγητής - ήτρια, τι εννοούμε? Τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις? Κατά την δική μου ερμηνεία, νομίζω,(δεν παίρνω όρκο πια) σημαίνει: Αυτός που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, η αυθεντία, ο μαιτρ. Ο Καθηγητής είναι αυτός που γνωρίζει κάτι βαθιά, ο πολύ έμπειρος σε κάτι!! Δηλαδή, αυτός που καθοδηγεί τον άλλον σε αυτά που ξέρει πολύ καλά ο ίδιος!! Πηγαίνεις λοιπόν στο σχολείο για να σου μάθουν αυτοί οι άνθρωποι, αυτά που ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι. Να γίνεις επιστήμονας, δηλαδή να έχεις γνώση! Αυτό σημαίνει επιστήμη = Γνώση!!! Στη συνέχεια γίνεσαι και Διευθυντής-ύντρια, του Σχολείου! Δηλαδή, αυτή ή αυτός που εξομαλύνει μια υπόθεση ή ένα εμπόδιο!! Και τι έκανε λοιπόν η Διευθύντρια ενός Λυκείου? Έσερνε μια μαθήτρια από τάξη σε τάξη, και να λέει ότι για τα μάτια της έχουν αποβληθεί δύο μαθητές!! Μάλωσαν τα αγοράκια για τα ωραία ματάκια της μαθήτριας!!! Ε και? Πως το προσβάλλεις έτσι το παιδί κυρά μου? Δηλαδή αντί να εξομαλύνεις μια κατάσταση, την κάνεις τρισχειρότερη? Τι σκατά θέσεις σας δίνουν, αν πρώτα δεν περάσετε από Ψυχίατρο και Σεξολόγο? Γιατί σίγουρα είσαι ανοργασμική!! Τι σ' ενοχλεί κυρά μου που τα παιδιά ερωτεύονται? Είναι φυσιολογικό να ερωτεύονται σ' αυτήν την ηλικία, και υγιές!! Πόσο ανεγκέφαλη μπορεί να είσαι? Τελικά δεν ξέρετε τίποτα, και δεν είστε ικανοί να λέγεστε Καθηγητές! Γι' αυτό σιχαίνομαι τους μόνιμους στο Δημόσιο! Αντί να αλλάξει το παιδί σχολείο, θα έπρεπε να φύγει αυτή!! Άντε κυρά μου στο σπίτι σου να καθαρίσεις σπανάκι, γιατί για να είσαι κάτι άλλο, είσαι ανίκανη!!!


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Μια γιορτινή μέρα...!!


Όλοι θέλουμε σε μια γιορτινή μέρα να αλλάξουμε λίγο σε όλα!! Ντυνόμαστε καλύτερα, στολίζουμε το σπίτι μας καλύτερα, και θέλουμε να έχουμε και καλύτερο μενού!! Εδώ θα σας βοηθήσω εγώ!! Ας πούμε ότι αύριο είναι Χριστούγεννα. Όλοι θέλουμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να χουζουρέψουμε λίγο στο κρεββάτι!! Ναι, αλλά τα βλαστάρια σας, και το στεφάνι σας θέλουν πρωινό, και μέχρι να φάνε το πρωινό, μεσημέριασε και θέλουν φαγητό, και μέχρι να τελειώσουν έρχεται απόγευμα και θέλουν γλυκό. ΈΛΕΟΣ!!! Τι να κάνω κι εγώ η φτωχή μάνα!! Μην τρελαίνεσαι, υπάρχει λύση για όλα!! Ας τα πάρουμε με τη σειρά!! Πρωινό θέλουν τα καμάρια σας? Αμέσως! Φτιάξτε κρέπες από την προηγούμενη μέρα, και αφήστε τις στο ψυγείο! Την άλλη μέρα, απλά θα χρειαστεί να τις ζεστάνετε, ή στο φούρνο η στο μικροκυμάτων!! Βάλτε στο τραπέζι, μέλι, ζάχαρη, μερέντα, ή αν θέλει κάποιος αλμυρή κρέπα, βάλτε φέτα ή κασέρι, ή ότι σας αρέσει!! Ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά, και έναν αρωματικό καφέ για σας!! Και θα κάνατε εντύπωση, και δεν θα κουραστείτε καθόλου!! Για μεσημέρι, κάνουμε πάντα κάτι εύκολο, αλλά καθόλου πρόχειρο και αδιάφορο!! Φτιάξτε πουρέ πατάτας με κρέμα τυριού, και χοιρινό με δαμάσκηνα και μήλα!! (Όποιος δεν αγαπάει τα αποξηραμένα φρούτα στο φαγητό του, ας πάρει μπριζόλα,σκέτη, ψητή ή τηγανητή) Συνοδεύεται τέλεια με λάχανο σαλάτα!! Ένα τέλειο φαγητό σε λίγο χρόνο!! Το απόγευμα, απολαύστε τον καφέ σας, και τα παιδιά την σοκολάτα τους(ρόφημα) με εξίσου εύκολο γλυκό, αλλά πάλι καθόλου αδιάφορο!! Πάρτε τα ψηλά ποτήρια σας,(αν δεν έχετε, βάλτε το γλυκό στα μπολ του παγωτού, είναι εξίσου καλό) και φτιάξτε ένα Μιξ από σοκολάτα λιωμένη, μπισκότα γεμιστά και κρέμα ζαχαροπλαστικής!! Το βράδυ των Χριστουγέννων, απλά έχουμε λίγα μεζεδάκια, και με λίγο κρασί, παίζουμε με τα παιδιά μας ένα υπέροχο επιτραπέζιο!! (Αν δεν είμαστε κάπου καλεσμένοι.)

Για κρέπες ξέρετε όλοι τα υλικά, αλλά όποιος δεν την ξέρει και φοβάται να την φτιάξει, υπάρχουν και έτοιμες κρέπες.

Για τον πουρέ με το χοιρινό, θα χρειαστείτε:(για 4 άτομα)


ΥΛΙΚΆ: 8 μεγάλες πατάτες - 2 κ.σ. βούτυρο - 2 κ.σ. αλεύρι - 1 και μισό φλτζ. τσαγιού γάλα - 1 φλτζ. τσ. γραβιέρα(όποια σας αρέσει) - 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο - 3 χοιρινά ψαρονέφρι(είναι μεγάλο το ψαρονέφρι και ίσως δεν καταφέρουν να το φάνε τα παιδιά, αλλά αν νομίζετε ότι θα το φάνε, να πάρετε 4) - 1 φλτζ.τσ. χυμό μήλου - μια χούφτα δαμάσκηνα - 1 μήλο τριμμένο - λίγο λάδι - αλάτι και πιπέρι - 1 κ.σ. κορν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο νερό.


ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Καθαρίστε και κόψτε σε κύβους τις πατάτες. Βάλτε να βράσουν μέχρι να λιώσουν. Ταυτόχρονα, κόψτε τα ψαρονέφρι σε κομμάτια και βάλτε τα στην κατσαρόλα με λάδι να κοκκινίσουν. Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε όλα υπόλοιπα υλικά μας, και αφήνουμε να βράσουν για σε χαμηλά φωτιά για 40 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πατάτες και τις πατάμε με το ιδικό εργαλείο σε πουρέ. σε ένα κατσαρολάκι, λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα το ζεστό γάλα, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σαν κρέμα και ρίχνουμε και την γραβιέρα. Όλα μαζί αυτά τα ρίχνουμε στον πουρέ, μαζί με το μοσχοκάρυδο και λίγο αλάτι, γιατί μπορεί το τυρί μας να είναι αλμυρό! Μόλις έχει βράσει και το κρέας μας, ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουερ για να δέσει η σάλτσα.

Ψιλοκόβουμε το λάχανο για την σαλάτα, και ρίχνουμε μισό ψιλοκομμένο μήλο και ψιλοκομμένα καρύδια. Αλατίζουμε, βάζουμε λάδι, και αν μας αρέσει και λίγη μαγιονέζα.(δεν είναι απαραίτητο). Καλή σας όρεξη!!


Γλυκό: ΥΛΙΚΆ: 1 πακέτο γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα - 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής (απλά του προσθέτεις κρύο γάλα) - 1 σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. - 1 κρέμα γάλακτος 200γρ.


ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Σπάμε τα μπισκότα σε πολύ ψιλά κομματάκια(δεν τα τρίβουμε στο μπλέντερ, γιατί έχουν γέμιση και θα μαλακώσουν) - ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος(μόλις να πάρει βράσει) και την ρίχνουμε στην κομματιασμένη σοκολάτα, και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει ένα σώμα! Χτυπάμε στο μπλέντερ το γάλα με την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής

Ρίχνουμε λίγη σοκολάτα στα ποτήρια, μετά ρίχνουμε λίγα μπισκότα, μετά λίγη κρέμα, πάλι λίγα μπισκότα, και πάλι λίγη σοκολάτα, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και σαντιγί από πάνω ή ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα.


Νομίζω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δύσκολο, και όλοι θα το απολαύσετε!! (Αν έχετε απορίες, απλά ρωτήστε με.)

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Στην αδελφή μου με αγάπη...!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!







Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Αλμυρές και γλυκές αλχημείες....κάτι ψήνετε στη Θεσσαλονίκη!!!!

Πριν αρχίσω να σας λέω τι ψήνετε εδώ στη Θεσσαλονίκη, ας πω πρώτα ένα μεγάλο ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ, στους φίλους του Παθ, που γιορτάζουν σήμερα!!! Χρόνια Πολλά Φίλιππε, Χρόνια Πολλά Φιλίτσα!! (Δεν ξέρω κανέναν βέβαια, αλλά όλο και θα υπάρχουν ανάμεσα μας, έτσι δεν είναι?) Λοιπόν όπως σας έλεγα κάτι ψήνετε εδώ στη Θεσσαλονίκη, και δεν είναι από την εκπομπή που προβάλει το Alpha!! Κάτι άλλο είναι! Αυτές οι αλμυρές και γλυκές αλχημείες, που γίνονται εδώ, μόνο ένα τέτοιο μυαλό σαν το δικό της θα μπορούσε να σκεφτεί!! Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα Εγνατία 79,(αν έρχεσαι από Δυτικά, περνάς απέναντι, αν έρχεσαι από Ανατολικά κατεβαίνεις στάση Αγ. Σοφίας και τσουπ, μπαίνεις μέσα) θα δεις το πιο όμορφο χαμόγελο, και το πιο γλυκό λυπημένο προσωπάκι να σου λέει καλημέρα και να σου χαρίζει την απόλυτη γεύση που θέλει ο ουρανίσκος σου!! Αυτό το κορίτσι όλο εκπλήξεις είναι. Ναι, ξέρω σας έσκασα, αλλά δεν έχω σκοπό να σας πω τίποτα! Φίλοι του Παθ, σας λέω ότι αν πάτε εκεί θα σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη!! Και οι φίλοι Αθηναίοι, όταν έρθετε εδώ, απλά περάστε!! (Νικολέτα, μην μαρτυρήσεις, σε δάγκωσα!)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Στέιτς...Στάζε....Στάζ...(Στάξε κι έβρεξε)..

Βρε παιδί μου, τι είναι κι αυτό με τα stage, ή όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται? Θα αρχίσω πάλι να δαγκώνω, εκεί που προσπαθώ να είμαι γλυκιά! Δηλαδή τι σκατά θέλουν πάλι όλοι αυτοί? Το πρόβλημά τους δεν ήταν, ότι δεν παίρνουν λεφτά (420 ευρώ το μήνα), ότι δεν δικαιούνται δώρα, άδειες, κι όλα αυτά τέλος πάντων που τους κατατάσσει σε άλλες κατηγορίες? Δεν τα ξέρανε όλα αυτά όταν ήταν στον ΟΑΕΔ? Γιατί ρε παιδιά? Δεν το κατάλαβα! Είπαμε η Ελλάδα παράγει Δημόσιους Υπαλλήλους αλλά όχι κι έτσι! Κατέβηκαν όλοι στο κέντρο της Αθήνας για να φωνάξουν για μονιμότητα, γιατί λένε ότι τόσα χρόνια κάλυπταν θέσεις! Και πάλι λέω, δεν κατάλαβα! Εσείς δεν ήσασταν που λέγατε ότι δεν είναι καλό αυτό, ότι σας έχουν μόνο με λίγα ευρώ να δουλεύετε και δεν έχετε άλλα δικαιώματα? Άρα δεν σας έκανε αυτό το μέτρο. Γιατί μείνατε εκεί τότε? Γιατί δεν πήγατε στον Ιδιωτικό τομέα να δουλέψετε? Άλλοι είναι στο Υπουργείο Οικονομικών, άρα στις εφορίες, άρα λογιστές! Γιατί δεν πάτε σε λογιστικά γραφεία να δουλέψετε! Είναι τα μόνα σας πληροφορώ ότι δεν έχουν οικονομική κρίση! Αλλά σου λέει, που θα πάει, θα μας ξεχάσουν, θα κάνουμε και καμιά δεκαριά χρόνια εδώ στις Υπηρεσίες, και μετά θα γίνουμε μόνιμοι!! Όχι ρε φίλε, δεν θέλω να ταΐσω άλλους κηφήνες! Δεν αντέχει η τσέπη μου, και τα νεύρα μου! Ναι, να σας πάρουν σε Δημόσιες Υπηρεσίες, αλλά με Ιδιωτικού Δικαίου! Δουλεύεις, μένεις. Δεν δουλεύεις, απολύεσαι! Εμείς είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού δηλαδή, που πληρώνουμε όλους εσάς τους κηφήνες? Και να πω ότι έχουμε και καμιά εξυπηρέτηση να πω, πάει στο διάολο, πληρώνω αλλά έχω και μια εξυπηρέτηση! Εσείς όλοι μαζί έναν ΆΝΘΡΩΠΟ δεν κάνετε! Όχι άλλο κάρβουνο στη δική μου πλάτη! Πρώτα φιλάτε κατουρημένες ποδιές για να μπείτε, και μετά κάνετε απεργίες γιατί δεν σας φτάνουνε!! Αϊ σιχτίρι με όλους εσάς!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Εσείς τι μισθό έχετε;

Ένα ενδιαφέρον προβληματάκι που βρήκα:
1) Στο βενζινάδικο: είναι δωρεάν.
2) Στο φανάρι: ε να μην του δώσεις τίποτα ψιλά του κακομοίρη?

Πρόβλημα: -Ας υποθέσουμε ότι σε ένα φανάρι κάθεται ένας Πακιστανός/
Αφγανός/Μελαχρινός αλλοδαπός τελοσπάντων, και καθαρίζει τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.
-Ας υποθέσουμε επίσης ότι το φανάρι είναι για 1 λεπτό πράσινο και για 1 λεπτό κόκκινο. -Τέλος ας πούμε ότι καθαρίζει ένα τζάμι σε κάθε κόκκινο φανάρι που έρχεται και πληρώνεται γι' αυτό με 0.50 ευρώ από τον οδηγό.

Πόσα λεφτά βγάζει το μήνα αν δουλεύει 8 ώρες τη μέρα/ 5 μέρες τη βδομάδα?
Λύση: Σε μία ώρα έχουμε 30 φορές κόκκινο φανάρι. Άρα καθαρίζονται 30 τζάμια. Οπότε το ωρομίσθιο του εργαζόμενου αυτού ανθρώπου είναι:

30*0.50=15 ευρώ/ώρα

Το ημερομίσθιο:
15*8=120 ευρώ/μέρα

Το βδομαδιάτικο:
120*5=600 ευρώ/βδομάδα

(Βαγγέλη εσύ που δουλεύεις στο βιβλιοπωλείο για 600 ευρώ το ΜΉΝΑ μ' ακούς?)

Τώρα αν πούμε ότι ο μήνας έχει 4 εβδομάδες (που παραπάνω έχει αλλά βγάλε σου λέω εγώ 2-3 μέρες με βροχή ή ο,οτιδήποτε..) έχουμε:

600*4=2400 ευρώ το μηνιάτικο

Α! Και όλα μαύρα ε? Όχι φόροι και μαμακίες!

Συμπεράσματα:
-Αν βγάζουν τόσα δεν είναι φτωχοί. Μάλλον αυτοί θα έπρεπε να σε πληρώνουν.
-Αν ανήκουν σε κύκλωμα που τους εκμεταλλεύεται τότε τα λεφτά σου πάνε στους δουλεμπόρους .
Ποια από τις παρακάτω κατηγορίες μισθού έχετε; Δείτε και αποφασίστε!
Ο μισθός Κρεμμύδι: Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις.

Ο μισθός Σύντροφος: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν.

Ο μισθός Δίαιτα: Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο.

Ο Μισθός Ατλαντίδα: Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του.

Ο μισθός Black Humor: Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις.

Ο Μαγικός μισθός: Εξαφανίζεται ως δια μαγείας.

Ο μισθός Καταιγίδα: Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.

Ο μισθός condom: Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει.

Ο μισθός Ανήμπορος: Σ' αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι.

Ο μισθός, period: Έρχεται μία φορά το μήνα και κρατάει 3 έως 5 ημέρες.

Ο μισθός Έβερεστ: Ποτέ δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του..

Ο μισθός : premature (ekspermatosi) Μόλις τον βάλεις μέσα, στην τσέπη σου, τελειώνει

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΙΕΚ...Σχολές για μαθήματα για όλους....!

Απογευματινά μαθήματα. Για άντρες Έναρξη αυτόν τον μήνα!

Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες

Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.

Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.

Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπίρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.

Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερο σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.

Θέμα 6: Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.

Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα.

Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται.. Αληθινές μαρτυρίες..

Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης.

Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί

Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.

Θέμα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.*

* Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα:

1. Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει.

2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις.

3... Πάρτυ: Χωρίς Καινούρια Ρούχα.

4. Διαχείριση Ανδρών: Οι μικρο καυγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα.

5. Τουαλέτα Ι: Και οι άνδρες χρειάζονται χώρο στην τουαλέτα.

6. Τουαλέτα ΙΙ: Το ξυραφάκι του είναι δικό του.

7. Επικοινωνία Ι: Δάκρυα - Το τελευταίο καταφύγιο, όχι το πρώτο.

8. Επικοινωνία ΙΙ: Σκέψη πριν την ομιλία.

9. Επικοινωνία ΙΙΙ: Πώς να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνια.

10. Ασφαλής οδήγηση: Ένα προσόν που ΜΠΟΡΕΊΣ να αποκτήσεις.

11. Τηλέφωνο: Πώς να το κλείσεις.

12. Εισαγωγή στο παρκάρισμα.

13. Παρκάρισμα για προχωρημένες: Με την όπισθεν.

14. Μαγειρική Ι: Αγοράζω πατάτες, αυγά και λάδι.

15. Μαγειρική ΙΙ: Πώς να μην επιβάλεις τη δίαιτά σου στους άλλους ανθρώπους.

16. Κοπλιμέντα: Να τα δέχεσαι με ευγένεια.

17. Χορός: Γιατί στους άντρες δεν αρέσει.

18. Κλασική Υπόδηση: Να φοράς παπούτσια που ήδη έχεις.

19. Σκόνη στο σπίτι: Μια άκακη φυσική ουσία που μόνο οι γυναίκες προσέχουν.

20. Ενοποίηση της μπουγάδας: Πώς να τα πλένεις όλα μαζί.

21. Λάδι και Βενζίνη: Το αυτοκίνητό σου χρειάζεται και τα δύο!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές και χρυσά κουτάλια.......


Φίλοι μου αγαπημένοι, γεια σας και χαρά σας!!(Πω πω, που τον θυμήθηκα τον Άλκη Στέα)! Χάθηκα και φοβηθήκατε μη μείνετε μόνοι σας???(ψώνιο) Λοιπόν, άνοιξαν τα σχολεία και πήρα σειρά κι εγώ!(Μεγάλη εφεύρεση τα σχολεία). Έχουν γίνει πολλά αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα τα πάρουμε με τη σειρά! Ας αρχίσουμε με τις εκλογές, που είναι και επίκαιρο θέμα! Εκλογές είχαμε και τον Ιούνιο, Ευρωεκλογές έστω!! Πόσα φύγανε τότε? Γύρω στα 200,000,000 ευρώ!! (Σιγά το ποσό)! Δεν ήθελα να πάω να ψηφίσω! Πήγα όμως, γιατί κάτι μου έλεγε να πάω! Ήμασταν εγώ κι ο κούκος. Η επιτροπή, εγώ και κανάλια της τηλεόρασης, για να δείξουν ότι κανείς δεν πήγε να ψηφίσει! Εκεί που άρχισαν να χειροκροτούν, που είδαν έστω και έναν άνθρωπο, βλέπω ότι δεν είμαι γραμμένη στον κατάλογο, αλλά είναι η μάνα μου, που έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια περίπου!! Το είχα αναφέρει και στις εκλογές του 2007, ότι η μάνα μου πέθανε, αλλά αυτοί θεώρησαν ότι πρέπει να αναστήσουν εκείνη και να πεθάνουν εμένα!! Τρεχάτε ποδαράκια μου, για να ψάξετε μέχρι που έγινε η ζημιά!! Μόνο για την εφορία ήμουν ζωντανή!( Η ριμάδα η εφορία, εκεί δεν σε πεθαίνουν ποτέ.) Τέλος καλό όλα καλά, τώρα είμαι ζωντανή για όλους! Έρχονται λοιπόν οι Βουλευτικές Εκλογές. (Αμάν πια, εδώ παράγουμε μόνο Δημόσιους Υπαλλήλους και εκλογές). Σιγά τι θα μας στοιχίσει? Μόνο, 300,000,000 ευρώ, κι αν δεν βγουν με την πρώτη, (καήκαμε,) άλλα 300,000,000. Πω πω γλέντια! Με χρυσά κουτάλια θα φάμε βρε!!!!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Good morning, beautiful...!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! Μια γλυκιά καλημέρα, από μένα για όλους!!! Μη φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματα σας! Πριν φορέσεις το κατσούφιασμα, γίνε απολύτως σίγουρος ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα χαμόγελα!!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Γονείς....!!!


Αλήθεια, πόσοι από σας δεν έχετε ακούσει τη φράση," εγώ στην ηλικία σου!!" και κουνώντας το χέρι θέλει να σου δείξει ότι έκανε σημεία και τέρατα?? Δηλαδή τι σκατά έκανες στην ηλικία μου, παραπάνω από ότι κάνω εγώ?? Έχεις τον πατέρα σου που δεν σ' αφήνει να βγεις από το σπίτι, μην τυχόν και μπλέξεις!! Ωραία! Γιατί δεν εξηγείς τι εννοείς με το θα μπλέξεις?? Θα βρω γκόμενο? Θα μπλέξω με ναρκωτικά? Θα εθιστώ στο αλκοόλ?? Θα αρχίσω το τσιγάρο?? Μου πετάς ένα θα μπλέξεις, και τέλος!! Αρχίζει η μάνα σου! " Στην ηλικία σου, βοηθούσα την μάνα μου. Ήξερα να μαγειρεύω, και να καθαρίζω ένα σπίτι! Τώρα εσείς κορίτσια πράγμα, είστε κουρασμένες χωρίς να κάνετε τίποτα!! Ένα αυγό δεν ξέρετε να βράσετε, να δω τι σπίτι θα ανοίξετε!!" Με το κλειδί θα το ανοίξω το σπίτι, δεν κατάλαβα!! Και τα κορίτσια δεν κουράζονται?? Γιατί η κούραση να είναι προνόμιο των μεγάλων?? Ξέρεις τι κάνω εγώ όλη μέρα και με κρίνεις? Κι όποιος δεν ξέρει να μαγειρεύει δηλαδή πεθαίνει της πείνας?? Θα μαγειρέψω όποτε θέλω, αν θέλω, κι ότι θέλω! (Δεν μου αρέσουν τα αυγά).

Πραγματικά, προσπαθώ να συναντώ και να γνωρίζω καλύτερα τους γονείς για ένα μόνο λόγο: Με βοηθά να συγχωρώ τα παιδιά τους!!

Πάντως, μέχρι να καταλάβει κάποιος πως ο πατέρας του μπορεί να είχε δίκιο, αποκτά γιο που πιστεύει ότι έχει άδικο!!

Τι να πω βρε παιδί μου, το πρώτο μισό της ζωής μας καταστρέφεται από τους γονείς μας, και το άλλο μισό από τα παιδιά μας!!

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Από καρδιάς......!!





Ο ΠΟΝΟΣ είναι μεγάλος!! Πόσο φτωχά είναι τα λόγια μπροστά του! Τι να πεις αυτή την στιγμή: Μην πονάς? Ποιά λέξη, ποιά κουβέντα μπορεί να μετριάσει τον πόνο? "Ο καιρός γιατρεύει?" Ο καιρός περνάει, δεν γιατρεύει! Ποιός μπορεί να πει κάτι αυτές τις στιγμές?? Δεν υπάρχει άνθρωπος, δεν υπάρχει λέξη, δεν υπάρχει ώρα!! Λένε ότι ο Θεός αγαπάει πιο πολύ τον άνθρωπο που παίρνει, το κάνει, για να μην πονάει!! Πόσο πολύ όμως πρέπει να μισεί τους άλλους που μένουν με τον πόνο πίσω?? Ποιός ρώτησε την καρδιά όταν δεν μπορεί να σταματήσει να χτυπάει από αγάπη?? Ποιός ρώτησε το μυαλό αν μπορεί να σταματήσει τον πόνο?? Ο πόνος αυτός πως φεύγει??

Αφιερωμένο στην φίλη μου με πολύ αγάπη!!(Είναι φτωχά τα λόγια μου Έφη.)

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Βάλτε κέφι στη ζωή σας...εκλογές έχουμε λέμε!!!!

Με τρόπο είπαμε!









Άσε το παιδί να ολοκληρώνει!!!!!




Α ρε, αυτοί οι παπαγάλοι,πόσο δίκιο έχουν!!!







Αχ, όταν δεν θυμάσαι και δεν προσέχεις!!!!








Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Να την προσέχεις.....!!




Τριγύρω πετάνε διάφορα- πουλιά, χρυσοκάνθαροι, ο χρόνος.
Δεν νιώθω καμιά λύπη γι αυτά, δεν πονάω!
Άλλα κρατούν μια ακίνητη μορφή σαν τα βουνά, την αιωνιότητα, τον πόνο!
Ούτε γι αυτά λυπάμαι....
Μα κάτι άλλα που ενώ στέκουν, φτερουγίζουν!
Πως μπορώ να ερμηνεύσω τον ουρανό ή την καρδιά μου??????????

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Δε φταίω εγώ...αφού!!


Είπες λόγια που θα μείνουν,

για πάντα στο μυαλό μου...

πως σου είχα γίνει βάρος,

και σε εκμεταλευόμουν.

Δεν ακούω πια κανέναν,

πάντα ζούσα μοναχός μου,

πόσο ντρέπομαι που ήσουν

η ζωή και ο θανατός μου!

Πουθενά δεν θα υπάρχω,

θα μαι άφαντος για σένα,

κι όλα όσα σε θυμίζουν

θλιβερά και σκουριασμένα...

πουθενά δεν θα υπάρχω,

θα μαι ευθεία στη στροφή σου...

μήπως έτσι καταλάβεις,

την αυτοκαταστροφή σου!

Είπες σε όλους πως ζητούσα,

να σαι βλέπω να υποφέρεις,

μα γνωρίζεις την αλήθεια...

πως την ξέρω και την ξέρεις!

Μου είναι αδιάφορο δεν θέλω,

να αποδείξω το δικό μου,

θα σ'αφήσω σκονισμένη,

στου μυαλού το υπόγειο μου...

Πουθενά δεν θα υπάρχω,

θα μαι άφαντος για σένα,

κι όλα όσα σε θυμίζουν

θλιβερά και σκουριασμένα...

πουθενά δεν θα υπάρχω,

θα μαι ευθεία στη στροφή σου...

μήπως έτσι καταλάβεις,

την αυτοκαταστροφή σου!

Πουθενά δεν θα υπάρχω,

θα μαι άφαντος για σένα,

κι όλα όσα σε θυμίζουν

θλιβερά και σκουριασμένα...

πουθενά δεν θα υπάρχω,

θα μαι ευθεία στη στροφή σου...

μήπως έτσι καταλάβεις,

την αυτοκαταστροφή σου!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Μήπως αργήσαμε παιδιά........................??

Τι θέλετε τώρα εσείς? Να πιάσετε πόρτα για το χειμώνα? Γιατί σπαταλάτε πάλι το βιος μου?? Γιατί τόσες διαφημίσεις, που πληρώνω ΠΑΛΙ εγώ? Λέτε να μην ξέρουμε τι κάνατε, τι ΘΑ κάνετε, κι αν το κάνετε?? Ελάτε παιδιά όλοι μαζί, γιατι πολύ αργοπορίσαμε!!! Για μένα ο Προθυπουργός της Ελλάδας θα είναι αυτός που θα μπορεί να πετάξει τους κλέφτες έξω από τη Βουλή, θα ζητήσει να φέρουν όλα τα κλεμμένα πίσω, κι ας πέσει η Κυβέρνηση του!! Την άλλη μέρα πάλι Προθυπουργός θα ήταν γιατί ο κόσμος θα τον έβγαζε με τα τσαρούχια!! Ο κανένας είναι προτιμότερος!!Μη σπαταλάτε λοιπόν ούτε το σάλιο σας, ούτε τα λεφτά μου!! Δε θα χαλάσω το τριήμερο μου για κανένα σας!! Ελάτε παιδιά, γιατί αργήσαμε να τους τις ρίξουμε!!

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ...

ΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..........

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!









ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Λαλήσαμε...λέμε!!

Έχω πολύ καιρό να τα πω μαζί σας, γι' αυτό αρχίζω με ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ, και ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ σε όλους! Άλλωστε 50 μέρες έχουμε το περιθώριο να ευχόμαστε, όπως οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, που έφυγαν για Πάσχα και δεν έχουν γυρίσει ακόμα! Τι κακό πράγμα κι' αυτό βρε παιδί μου! Λένε ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ο καλύτερος Κυβερνήτης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, αλλά αυτό, που έκανε, τους Δημόσιους Υπαλλήλους μόνιμους, δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ!! Τέλος πάντων, το Πάσχα κάπου πήγαν όλοι!! Σου λέει, 600,000 αυτοκίνητα ήταν στο δρόμο! Βάλε μέσω όρο 30€ διόδια πήγαινε - έλα, να 18,000,000€ τάκα-τάκα. Χώρια αυτοί, που φύγανε για τα νησιά ή το εξωτερικό! Όπως η κυρία που είδα στην τηλεόραση, που πήγε Μύκονο, και μέσα σε 3 μέρες έφαγε 2000€, και είναι σίγουρη ότι κρίση δεν υπάρχει!! Άκου τι είπε η κουρούνα, που για να δούμε εμείς 2000, χρειαζόμαστε άλλα 1999!! Σίγουρα είσαι κι εσύ σαν το αφεντικό μου, που λόγω κρίσης, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη το δώρο Χριστουγέννων, και φτάσαμε στο Πάσχα! (Ούτε αυτό θα το δούμε). Ο ίδιος όμως έκανε Πάσχα στα Κανάρια Νησιά! Έλα να σου δείξω, ηλίθια αγελάδα πως είναι η κρίση!! Αιματορουφίχτρες!! Τι να πω ρε παιδιά! Την κρίση ίσως και να μπορείς να την πολεμήσεις, την μ@λ@κία πάλι, με τίποτα!!! (Με συγχύσανε πάλι, και είχα υποσχεθεί τόσα μενού, για τους φίλους μου!)

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Τζιγεροσαρμάδες.........


Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά η καταγωγή μου είναι απέ την Πόλη!!Όταν λέμε λοιπόν "τζιγέρι μου" εννοούμε όλα τα σωθικά μας!! (Ακόμη και τώρα το λέω συχνά στα παιδιά μου, όπως και το "γιαβρί μου" κτλ.) Ο Τζιγεροσαρμάς λοιπόν, είναι κάτι τέτοιο! Είναι οι συκωταριά του αρνιού (τα σωθικά) τυλιχτά στην "σκέπη" (μπόλια όπως τη λένε αλλού). Όλες οι Πολίτισσες τέτοιες μέρες, έπρεπε να έχουν "ασβεστώσει" το σπίτι, να "κιτρινίσουν"(τα καθάριζαν και τα έβαφαν) τα σανίδια στο πάτωμα, έπλεναν τα "κιλίμια", και ασφαλώς να ζυμώσουν Τσουρέκια!! Έπρεπε να μοσχοβολάει το σπίτι, από το "μαχλέπι και το κακουλέ". Να κρεμάσουν κόκκινο πανί στο μπαλκόνι την Μ. Πέμπτη (κόκκινη Πέμπτη). Να έχουν έτοιμο φαγητό για την Μ. Παρασκευή,(άλαδο). Για τις Πολίτισσες η Μ. Παρασκευή ήταν(είναι) ιερή μέρα. Δεν κάνουν καμιά δουλειά εκείνη τη μέρα!! Ντύνονται, στολίζονται, πηγαίνουν να χαιρετίσουν τον Επιτάφιο, και πηγαίνουν για καφέ με φίλες! Το Μ. Σάββατο ετοιμάζουν τη Μαγειρίτσα, και μεζεδάκια διάφορα.(Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μια Πολίτισσα μόνο ένα φαγητό και μια σαλάτα). Ένα τέτοιο μεζεδάκι είναι κι ο τζιγεροσαρμάς!!

ΥΛΙΚΆ: Για 12 άτομα(όλο και θα έχετε κόσμο εκείνη τη μέρα)
2 συκωταριές αρνίσιες(κατσικίσιες, από μικρό ζώο) - 2 - 3 σκέπες(μπόλιες)- 1/2 φλτ. τσαγιού ρύζι Καρολίνα- 1/2 φλτ. ελαιόλαδο - 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα - 1 ξερό κρεμμύδι - 2 αυγά - 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο - 1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο - 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο - αλάτι - πιπέρι.

ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Ζεματάμε τις συκωταριές για 6'-7'. Αφήνουμε να κρυώσουν, αφαιρούμε τις πετσούλες (κι ότι μας ενοχλεί) και τις ψιλοκόβουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Προσθέτουμε στην συκωταριά το τριμμένο ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, το ρύζι, το λάδι, το αλάτι και όλα τα μυρωδικά μας. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Βουτάμε τις σκέπες σε ζεστό νερό για ν' ανοίξουν. (Όχι καυτό νερό γιατί θα διαλυθούν). Τις απλώνουμε στον πάγκο κι αφού αφαιρέσουμε τα χοντρά κομμάτια, τις κόβουμε σε τετράγωνα μεγάλα κομμάτια. Παίρνουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού βάζουμε μέσα ένα κομμάτι σκέπη(πρέπει να περισσεύει απ το χείλος για να καλύψουμε όλο το τζιγεροσαρμά). Γεμίζουμε με τη γέμιση και γυρίζουμε για να το κλείσουμε με την σκέπη. Βάζουμε στο ταψί τους σαρμάδες, με την ένωση προς τα κάτω. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το λάδι.(Αν θέλουμε βάζουμε και πατάτες κυδωνάτες, που ραντίζουμε με λίγο νερό). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200' C με σκεπασμένο το ταψί για 1 ώρα και 15'. (Δεν χρειάζονται υγρά στο ταψί γιατί οι σαρμάδες θα βγάλουν τα δικά τους). Μπορούμε αντί για μικρούς σαρμάδες να φτιάξουμε ένα μεγάλο σε ρολό!! Καλή σας όρεξη, και ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ!!!!

KAΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ... ..................

1 - Γιατρέ πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο 'Άγιος Πέτρος είμαι...

2 - Γιατρέ βλέπω μπλε και πράσινους κόκκους... - Οφθαλμίατρο έχετε δει ; - Όχι ! Μόνο μπλε και πράσινους κόκκους βλέπω...

3 - Γιατρέ όλοι με αγνοούν... - Ο επόμενος παρακαλώ...

4 - Γιατρέ πάσχω από αμνησία. - Από πότε; - Από πότε τι;

5 - Γιατρέ μ' αρέσουν τα φιστίκια... - Δεν το βρίσκω σοβαρό λόγο για να επισκεφτείτε ψυχίατρο...Και μένα μ' αρέσουν τα φιστίκια. - Τότε γιατρέ σας προσκαλώ σπίτι μου. Έχω γεμίσει τρία δωμάτια με φιστίκια...

6 - Γιατρέ νομίζω ότι θα πεθάνω. - Ανοησίες! Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα σας συμβεί.

7 - Γιατρέ έσπασα το χέρι μου σε δυο μέρη. - Να τα αποφεύγεις αυτά τα δυο μέρη.

8 - Γιατρέ, θα μπορώ να παίξω πιάνο όταν βγω από το νοσοκομείο; - Φυσικά κύριε μου. Γιατί όχι ; - Περίεργο ! Επειδή δεν έμαθα ποτέ να παίζω πιάνο.

9 - Γιατρέ συνεχίζω να βλέπω τις κηλίδες που σας είχα πει, συνεχώς. - Δε σας βοηθήσανε τα καινούργια γυαλιά; - Πως ! Τώρα βλέπω τις κηλίδες πολύ καλύτερα.

10 - Συγγνώμη γιατρέ πως το είπατε αυτό που έχω ; Yδροχόο ή Τοξότη; - Καρκίνο κύριε μου, καρκίνο ...

11 - Γιατρός: Δε βρίσκω σαφή αιτία για τα συμπτώματα σας. Μάλλον φταίει το ποτό... - Εντάξει γιατρέ. Να ξανάρθω όταν θα ξεμεθύσετε;

12 - Γιατρέ νομίζω ότι χρειάζομαι γυαλιά. - Σίγουρα κύριε. Εδώ που μπήκατε είναι ταχυδρομείο.

13 - Γιατρέ νομίζω ότι είμαι μήλο! - Ελάτε πιο κοντά. Δεν δαγκώνω.

14 - Γιατρέ κανείς δε με παίρνει στα σοβαρά. - Θα αστειεύεστε βέβαια...

15 - Γιατρέ νιώθω πάντα αυτόν τον πονόματο όταν πίνω τσάι. - Δοκιμάσατε να βγάλετε το κουταλάκι;

16 - Γιατρέ μου, μπορώ να έχω και μια δεύτερη γνώμη; - Βεβαίως ! Να ξανάρθετε αύριο.

17 - Γιατρέ, νομίζω ότι έχω τηλεπάθεια. - Τόξερα ότι θα το πείτε αυτό !

18 - Γιατρέ, μου χάλασε το ακουστικό βαρηκοΐας. - Τι έπαθε; - Δέκα παρά τέταρτο.

19 - Όταν σηκώνεστε το πρωί έχετε πρησμένη γλώσσα, ένα πόνο στη ράχη και μια φοβερή κατάθλιψη; - Ακριβώς γιατρέ μου. - Κι εγώ ! Αναρωτιέμαι τι να είναι ...

20 - Γιατρέ μου, κατάπια ένα στυλό. Τι να κάνω; - Να χρησιμοποιείτε μολύβι.

21 - Γιατρέ μου, μερικές φορές θέλω να σκοτώσω τον εαυτό μου. - Αφήστε το σε μένα...

22 - Θα παίρνεις όλα τα χάπια που σου έδωσα. Το πρωί το κόκκινο χάπι με ένα ποτήρι νερό, το μεσημέρι το πράσινο χάπι με ένα ποτήρι νερό, και το βράδυ το μπλε χάπι με ένα ποτήρι νερό. - Μα τι έχω γιατρέ μου; - Δε πίνεις πολύ νερό.

23 - Πόσα θέλετε γιατρέ για να μου βγάλετε το χαλασμένο δόντι; - 20.000 δρχ. - 20 χιλιάρικα για δουλειά λίγων λεπτών; - Αν θέλετε μπορώ να κάνω την εξαγωγή πάρα πολύ αργά.

24 - Γιατρέ μου, χάνω πολύ εύκολα την υπομονή μου - Μιλήστε μου για το πρόβλημα σας. - Μόλις σου 'τόπα ρε ηλίθιε!

25 - Γιατρέ, όλοι νομίζουν ότι είμαι ψεύτης - Δεν το πιστεύω.

26 - Κύριε μου, είστε κυρωτικός - Γιατρέ μου μπορώ να έχω και μια δεύτερη γνώμη; - Βεβαίως! Είστε κι άσχημος.

27 - Γιατρέ μου, έχω πονόλαιμο. - Σταθείτε στο παράθυρο και κατεβάστε το παντελόνι σας. - Μα τι σχέση έχει αυτό γιατρέ; - Καμία. Απλώς δεν χωνεύω τους γείτονες.

28 - Γιατρέ μου, η καρδιά μου χτυπά ακανόνιστα... - Μην ανησυχείτε, σε λίγο θα θέσουμε τέρμα σ' αυτό.

29 - Γιατρός: Μα, 20 χιλιάρικα για δουλειά λίγων λεπτών; Ούτε 'γώ που 'μαι γιατρός δε παίρνω τόσα. - Υδραυλικός: Το ξέρω κύριε. Κι εγώ γιατρός ήμουνα.

30 - Τι παίρνετε για τον πονοκέφαλο; - Ένα λίτρο κρασί το προηγούμενο βράδυ γιατρέ.

31 - Βήχετε πιο άνετα σήμερα το πρωί! - Προπονιόμουνα όλο το βράδυ γιατρέ.

32 - Γιατρέ, νομίζω πως είμαι άλογο ιπποδρομιών... - Από πότε; - Από τότε που κέρδισα το ντέρμπι.

33 - Λοιπόν, η εγχείρηση για να διορθώσουμε την κώφωση σας, πέτυχε! - Τι πράγμα;

34 - Αδελφή, είμαι στο κατώφλι του θανάτου. - Μη στεναχωριέστε, ο γιατρός θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε.

35 - Αδελφή, τι θα σας έκανε να μου δώσετε ένα φιλί; - Το Χλωροφόρμιο.

36 - Δυστυχώς σας μένουν 24 ώρες ζωή, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο... - Μα τι λέτε γιατρέ; Τι θα μπορούσε να 'ναι χειρότερο; - Σας ψάχνω από χτες...

37 - Γιατρέ, ήμουνα χάλια και προσπάθησα να αυτοκτονήσω μ' ασπιρίνες. - Σοβαρά; Και τι έγινε; - Μετά τις δυο πρώτες ένιωσα πολύ καλύτερα.

38 - Οδοντίατρος: Κυρία μου, τι κάνετε; Έχετε πιάσει τα αρχίδια μου!!! - Ακριβώς! Κι από δω και πέρα δε θα πονέσουμε ο ένας τον άλλον, έτσι;

39 - Γιατρέ, είναι ένας αόρατος άντρας στο σαλόνι. Να περάσει; - Όχι. Πες του ότι δεν μπορώ να τον δω τώρα.

40 - Γιατρέ, είμαι διχασμένη προσωπικότητα. - Αδελφή, φέρε μια καρέκλα ακόμη...

41 - Έχετε δυσκολία να πάρετε μια απόφαση; - Και ναι και όχι γιατρέ μου.

42 - Γιατρέ, κατάπια το κλαρίνο μου. - Είστε τυχερός που δεν είστε πιανίστας.

43 - Μα μη φωνάζετε! Δεν άγγιξα ακόμα το δόντι σας! - Το ξέρω γιατρέ, αλλά πατάτε πάνω στο πόδι μου.

44 - Γιατρέ, γιατί βρωμάει το στόμα μου; - Μήπως έχεις κανένα σάπιο δόντι ? - Όχι, μόνο μια γέφυρα έχω. - Ε! αυτό είναι... Κάποιος έχει χέσει κάτω από τη γέφυρα.

45 - Γιατρέ, κάθε πρωί που ξυπνάω αισθάνομαι τρομερό πονοκέφαλο, ναυτία και δε με κρατάνε τα πόδια μου. Μετά από ένα τέταρτο όμως, όλα μου περνάνε... Τι να κάνω; - Να σηκώνεστε ένα τέταρτο αργότερα.

46 -Γιατρέ μου, έχω κίτρινα δόντια -Τι να σας πω... ΦΟΡΈΣΤΕ ΚΑΦΈ ΓΡΑΒΆΤΑ!!!

Καλημέρα σας!!!

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Αγάπη είναι................!




Η αγάπη δεν είναι μόνο συναίσθημα, είναι και τέχνη!!


Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, ή μάλλον, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε!!


Δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα. Μόνο μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη!!


Είναι καλύτερο ν' αγαπάς έναν άνθρωπο που δεν αξίζει την αγάπη σου παρά να μισείς κάποιον που αξίζει το μίσος σου!!


Αγάπη σημαίνει ότι ποτέ δε θα χρειαστεί να πεις συγγνώμη!!


Αν η αγάπη είναι η απάντηση, μπορείς να ξαναδιατυπώσεις την ερώτηση??


Από τη στιγμή που μια γυναίκα, σου δίνει την καρδιά της, δεν μπορείς ποτέ να ξεφορτωθείς την υπόλοιπη!!

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Σήμερα μαγειρεύω εγώ! Ελάτε να φάμε!!......


Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι. Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες. Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου. Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά. Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το. Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκευος. Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές. Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσημο του ψοτόπουλου. Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία. Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα . Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα . 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας ην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί. Την επόμενη μέρα , πάρτε ένα άλκα σέλτζερ. Πηγαίνετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το μ#^&*&^λο που δημιουργήσατε στην κουζινα.

(Από μια φίλη στο Pathfinder)

Αφροδίτη στο Λέων....Άρης στο Ταύρο!!!......


Η Αφροδίτη μου είναι στον Λέοντα κι ο Άρης μου στον Ταύρο! Μάλιστα. Δεν το ήξερα! Όταν έχεις Αφροδίτη στο Λέοντα διαθέτεις κορμοστασιά με έναν αέρα μεγαλοπρέπειας. (Κοίτα παγόνι). Αξιώνεις το θαυμασμό, την πίστη και τη γενναιοδωρία από τον σύντροφο που έχεις επιλέξει.(Δε θα σε κάνει τάρανδο,λέμε τώρα). Λατρεύεις τη χλιδή και τις εκδηλώσεις αποδοχής!(Έλα ρε, νόμιζα ότι όλοι το κάνανε αυτό). Όταν φλερτάρεις αναδεύεις ασυνείδητα τα μαλλιά σου!!( Τα κάνεις μπουκλάκια μάλλον). Η εξωτερική ομορφιά και η κοινωνικότητα σε εξιτάρουν.(Ενώ όλοι οι άλλοι θέλουν έναν Κουασιμόδο δίπλα τους). Το πάθος κι ο σεβασμός είναι απαραίτητα στοιχεία για να λειτουργήσεις μέσα σε μια σχέση.(Γι αυτό δεν έχεις σχέση, που να τα βρεις αυτά?) Όταν σε αγνοούν ή δεν σε εκτιμούν, η καρδιά σου ραγίζει αλλά φεύγεις πάντα με το κεφάλι ψηλά!!( Είμαι κυρία εγώ,όχι σαν μερικές-μερικές). Τι λες ρε παιδί μου!!


Ο Άρης μου είναι στον Ταύρο. Δηλαδή, είμαι μια γυναίκα που νιώθει ακατανίκητη έλξη από άνδρες που έχουν όχι μόνο την προνοητικότητα να συλλάβουν μια φιλόδοξη ιδέα, αλλά και να την πραγματοποιήσουν αποτελεσματικά.(Τι νόημα θα είχε αν δεν την πραγματοποιούσαν?) Έχω πλήρη συναίσθηση του ρόλου μου και μπαίνω συχνά στα <<παπούτσια>> του θηλυκού που πρέπει να κατακτηθεί.(Φοβάμαι λίγο μη μου στενεύουν αλλά αυτά έχει η κατάκτηση.) Συνεχίζω!! Μολονότι είμαι δυναμική με ισχυρή θέληση, επιθυμώ ένα ισχυρό αρσενικό στο πλευρό μου που θα κυριαρχεί.(Χαμός θα γίνετε, δεν το συζητώ).Είμαι αισθαντική και υπαινικτική και εκδηλώνω τον ερωτισμό μου, όχι με εξωστρεφή, προφανή, τρόπο αλλά υπόγεια και κρυφά. (Μια άλλη Μάτα Χάρι, ας πούμε).Όταν νιώσω σιγουριά, απελευθερώνω από μέσα μου έναν πολύ εκρηκτικό, ερωτικό εαυτό.(Με άλλα λόγια, όταν ακούτε για έκρηξη, να ξέρετε ότι είναι ο ερωτικός μου εαυτός).

Τώρα που τα έμαθα όλα αυτά, ΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΩ!!!! ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ!!!

Όποιος από σας θέλει να μάθει για τον Άρη του ή την Αφροδίτη του, να στείλει ημερομηνία και έτος γέννησης, κι αν είναι άντρας ή γυναίκα. Θα σας τα πω όλα, μήπως μάθετε κι εσείς τον εαυτό σας.